Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá, 9-16 hod.
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
03.08.2021
SVATEBNÍ HRY
Naši autorskou grafiku máte rádi , poptáváte různé druhy losů a oznámení, proto jsme vytvořili další kategorii SVATBA , kterou již nyní naleznete n... číst celé
21.07.2021
HLASOVÁNÍ SPUŠTĚNO
Edit: Hlasování ukončeno, již máme VÝHERCE :) Soutěžící mají své odlitky již hotové, tak nezapomeňte hlasovat, který vyhraje 1.000 Kč na nákup :) Hl... číst celé
07.07.2021
Kdo ze 3 účastníků vyhraje?
Momentálně čekáme do 20. 7. na zaslané fotografie 3 vybraných účastníků, kteří nám zašlou své 3D odlitky a členové fb stránky spolu s námi vyberou 1 v... číst celé
Zobrazit všechny novinky

♥  HLASUJ   ♥

Kdo vyhraje 1.000 Kč?

 

♥  N O V I N K A   ♥

Bronzové srdce

  

 


Sledujte nás na Facebooku a Instagramu a zapojte se tak do zajímavých soutěží či aukcí :)

Přidejte se na náš FACEBOOK 

Neuniknou vám tak žádné akce

 

Instagram

 Pojďte tvořit s námi  smile

 

 

 

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Společnosti My Casting CZ s.r.o. se sídlem Do kopce 136, 541 01 Trutnov, IČ 06729789 zapsaná u Obchodním rejstříku, vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl C, vložka 40803 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Provozujeme pouze e-shop

Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz