Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá, 9-18 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
04.09.2019
Ušetřete 150 Kč
Jak ušetřit IHNED 150 Kč ?.Na našem e-shopu: www.vzpominkovyodlitek.czna nákup nad 500 Kč.SLEVU uplatníte v nákupním košíku, kde zaškrtnete políčko:... číst celé
13.08.2019
Stěhování
Z důvodu stěhování bude dočasný výpadek dopravců: Geis, Česká pošta a osobní převzení v Trutnově. Děkujeme za pochopení. Martina číst celé
05.02.2019
Spojit objednávku s přáteli se vyplatí
Pro prvních 20 nakupujících s hodnotou objednávky nad 1.600 Kč tu máme připraveny PRAKTICKÉ KOŽENÉ DIÁŘE S KOVOVÝM PEREM A při objednávce nad 2.000 K... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

Přidejte se na náš FACEBOOK 

Neuniknou vám tak žádné akce

 

Naše nová značka CapART

 

Instagram

 Pojďte tvořit s námi  smile

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Společnosti My Casting CZ s.r.o. se sídlem Do kopce 136, 541 01 Trutnov, IČ 06729789 zapsaná u Obchodním rejstříku, vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl C, vložka 40803 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. 
    • telefonní číslo
    • adresu bydliště
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Marketingový správce Martin Staněk
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Provozujeme pouze e-shop

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.