Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá, 9-16 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
10.08.2020
Nové sady s rámečky v PRODEJI :)
Pro velký zájem jsme přidali i sady, které obasahují hluboký rámeček, do kterého si můžete vložit 3D odlitky nožiček vašeho miminka   Klikněte na ob... číst celé
04.08.2020
Soutěže na sociálních sítích
Krásné úterní dopoledne, kdo se ještě nezapojil do sdílecí soutěže, má stále šanci získat naši sadu ZDARMA Soutěže probíhají dvě: Na našem Facebook... číst celé
27.02.2020
AUKCE - Partnerský 3D odlitek od 1 Kč!
Na naši fb stránce právě probíhá AUKCE od 1 Kč  Konec aukce: 27.2. ve 20:05 hod Partnerský 3D odlitek s nádobou - na e-shopu k zakoupení ZDE   číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

Přidejte se na náš FACEBOOK 

Neuniknou vám tak žádné akce

 

Naše nová značka CapART

 

Instagram

 Pojďte tvořit s námi  smile

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Společnosti My Casting CZ s.r.o. se sídlem Do kopce 136, 541 01 Trutnov, IČ 06729789 zapsaná u Obchodním rejstříku, vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl C, vložka 40803 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. 
    • telefonní číslo
    • adresu bydliště
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Marketingový správce Martin Staněk
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Provozujeme pouze e-shop

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.