Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá, 9-16 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
25.11.2020
Zásilkovna doručení na adresu CZ
Zásilkovna právě vydala UPOZORNĚNÍ na přetížení smluvních dopravců. Způsob doručení na adresu - Zásilkovna, tak nemusí být doručeno na adresu, ale mů... číst celé
22.11.2020
Poštovné zdarma - chyba
Díky chybě na naší straně, díky které se špatně zobrazovalo poštovné ZDARMA PRODLUŽUJEME AKCI POŠTOVNÉ ZDARMA až do pondělního večera: 22 hod Omlou... číst celé
21.11.2020
Poštovné ZDARMA
Právě jsme spustili! POŠTOVNÉ ZDARMA Platí pro: objednávky nad 300 Kč Dopravce: Zásilkovna výdejní místa nebo doručení na asresu Platba předem  U... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Zásilkovna právě vydala UPOZORNĚNÍ na přetížení smluvních dopravců.

Způsob doručení na adresu - Zásilkovna, tak nemusí být doručeno na adresu, ale může být dočasně automaticky přesměrováno na nejbližší výdejní místo vaší adrese!

Bohužel z důvodu uzavírky obchodů a vánoční sezony, jsem jak my, tak většina e-shopů a dopravců přetíženi. Musíme být všichni trpěliví.

Pokud se vám způsob řešení Zásilkovny nelíbí, zvolte si prosím rovnou jiný způsob dopravy.

Děkuji

Martina

 

Přidejte se na náš FACEBOOK 

Neuniknou vám tak žádné akce

 

Naše nová značka CapART

 

Instagram

 Pojďte tvořit s námi  smile

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Společnosti My Casting CZ s.r.o. se sídlem Do kopce 136, 541 01 Trutnov, IČ 06729789 zapsaná u Obchodním rejstříku, vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl C, vložka 40803 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Provozujeme pouze e-shop

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.