Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá, 9-16 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
10.12.2020
DORUČENÍ DO VÁNOC -  PRO OBJEDNÁKY PŘIJATÉ DO 17.12. (včetně) číst celé
25.11.2020
Zásilkovna doručení na adresu CZ
Zásilkovna právě vydala UPOZORNĚNÍ na přetížení smluvních dopravců. Způsob doručení na adresu - Zásilkovna, tak nemusí být doručeno na adresu, ale mů... číst celé
22.11.2020
Poštovné zdarma - chyba
Díky chybě na naší straně, díky které se špatně zobrazovalo poštovné ZDARMA PRODLUŽUJEME AKCI POŠTOVNÉ ZDARMA až do pondělního večera: 22 hod Omlou... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Dobručení do Vánoc

Objednávky doručené do 17.12.  Vám dopravci garantují doručit do Vánoc.

Zásilkovna právě vydala UPOZORNĚNÍ na přetížení smluvních dopravců.

Způsob doručení na adresu - Zásilkovna, tak nemusí být doručeno na adresu, ale může být dočasně automaticky přesměrováno na nejbližší výdejní místo vaší adrese!

Bohužel z důvodu uzavírky obchodů a vánoční sezony, jsem jak my, tak většina e-shopů a dopravců přetíženi. Musíme být všichni trpěliví.

Pokud se vám způsob řešení Zásilkovny nelíbí, zvolte si prosím rovnou jiný způsob dopravy.

Děkuji

Martina

 

Přidejte se na náš FACEBOOK 

Neuniknou vám tak žádné akce

 

Naše nová značka CapART

 

Instagram

 Pojďte tvořit s námi  smile

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů

 

Ochrana osobních údajů e-shopu www.vzpominkovyodlitek.cz

 

  1. Společnost My Casting CZ s.r.o. se sídlem Do kopce 136, 541 01 Trutnov, IČ 06729789 zapsaná u Obchodním rejstříku, vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl C, vložka 40803 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

-           jméno, příjmení

-           e-mailovou adresu

-           telefonní číslo

-           adresu/sídlo

  1. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

 

Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran.

Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

 

  1. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

 

  1. Zpracování osobních údajů je prováděno společností My Casting CZ s.r.o., tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:
  2. a) Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice;

Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

 

  1. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese MyCastingCZ@seznam.cz

 

  1. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.vzpominkovyodlitek.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

          měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách;

          Základní funkčnosti webových stránek.

-           Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.

 

-           Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.

 

-           Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

 

-           Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce. 

 

-           Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:

 

          Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;

 

  1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

-           zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,

-           vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,

-           požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

-           vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,

-           požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,

-           na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,

-           požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,

-           na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,

-           podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

V platnosti od 25.5.2018

 

Provozujeme pouze e-shop

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.